Bezness in Marmaris

Ingezonden bericht:                                                                                                                

 

Melanie is 2 jaar geleden voor het eerst op vakantie gegaan naar Marmaris en leerde daar in een bar een man kennen die helemaal voor haar ging, haar mee nam naar restaurants, en bars. Totaal kapot van het vele harde werken wat ze had gedaan en haar ex-man die haar belazerd had qua financiën en een andere vrouw, is ze met 2 vriendinnen op vakantie gegaan.Ze voelde zich in de watten gelegd, en is er totaal blind ingetrapt. Een mooie man, lang golvend haar tot net over zijn schouders, een perfect gezicht. Dure pakken, overhemden, net een fotomodel.
Na 15 dagen vakantie gehad te hebben, is ze bruingebrand en totaal verliefd terug naar Engeland vertrokken. Dagelijks contact met deze man. Nooit vroeg hij ene cent aan haar, hij zei dat hij een baan had, wat ze accepteerde maar wel het gevoel kreeg tijdens die 15 dagen waarom het toch kon dat hij iedere dag dan bij haar kon zijn geweest tijdens haar vakantie..

 

Na 2.5 maand thuis te zijn geweest, heeft ze weer voor 3 weken geboekt. Hij zei dat hij heel blij was dat hij haar weer zou zien, maar of ze niet een week later kon komen, omdat hij bij familie zou zijn voor een trouwerij. Toen de datum een week opgeschoven. Vervolgens is ze erheen gegaan, en toen wist ze het zeker.  Ze wilde een vakantiewoning kopen, niet iedere keer in een hotel te hoeven gaan zitten.
Vervolgens met hem op zoek gegaan en een woning gekocht buiten het centrum. De Tapu moest echter op beide namen komen te staan volgens hem, want het zou niet toegestaan zijn dat buitenlanders in dat gebied een woning zouden kopen. Blind als dat ze was, stemde ze hierin toe. Bankrekening geopend, op beide namen (want als ze daar zou zijn, kon ze niet zo maar even bij de bank langs, maar hij wel.. werd er verteld). Woning opgeknapt, was niet veel voor nodig want het was een nieuwe woning, wat kleinere aanpassingen. Ingericht en met een voldaan gevoel weer na een week op het vliegtuig gestapt richting huis. In die 3 weken had hij geen seconde gewerkt.

 

Vervolgens na 4 maanden verbleven te hebben in Engeland, en bericht gekregen van de makelaar dat de eigendomspapieren waren binnen gekomen, en de elektra en watervoorziening op naam gesteld moesten worden, terug naar Marmaris vertrokken.Toen ze haar vriend zag, viel het haar op dat hij nieuwe ringen, horloges en een dure ketting om zijn nek had hangen. Toen ze ernaar vroeg, zei hij dat hij deze gehad had van een familielid die was overleden. Voor haar acceptabel, dus ze nam het voor lief.. Wel viel het haar op dat hij veelvuldig de kamer uitliep als zijn mobiel ging, naar buiten toe..

 

Terug gekomen in Engeland belde ze naar zijn nummer.. dat ineens niet meer bereikbaar was. Geen voicemail, maar een afsluittoon. Naar 2 vrienden gebeld van hem, die niet wisten waar hij uithing.. en de opmerking of dat ze niet wist dat hij al sinds een paar maanden een andere vriendin had. Via internet is ze zijn naam gaan nachecken. Na een paar weken was ze er inmiddels achter gekomen dat hij in het bezit was van een boot, een vakantie appartement in Bodrum, een motor, auto, en een eigen zaak lederen kleding met 2 personeelsleden. Betaald door, jawel… 5 andere vrouwen variërend in de leeftijd tussen 30 en 60 jaar. Plus de woning die gedeeld met haar was gekocht in Marmaris. Een loverboy dus.. een gigolo. Vervolgens via de diverse instanties geprobeerd om te informeren qua rechten of er iets gedaan kon worden aan de eigendomspapieren van haar woning. Waarop ze te horen kreeg, dat het bezit is van 2 personen.. van haar en hem. Ze heeft zijn handtekening nodig om het op haar eigen naam te zetten, en te verkopen. Hij is echter spoorloos.
Melanie is totaal kapot, en is wanhopig omdat ze weet dat ze tegen een muur vecht van onbegrip. Ze blijft maar herhalen ‘waarom ik, waarom, wat heb ik gedaan?’. Haar spaargeld is weg, plus dat ze inmiddels haar baan kwijt is doordat ze compleet ingestort is. Haar droom is kapot gespat..op vrede wijze… Een advocaat op de zaak gezet, maar of dat ze ooit ene cent terug ziet? Dat valt te betwijfelen ..

 

One Response to Bezness in Marmaris

Leave a Reply

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

September 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Slideshow