Betrouwbare juristen in Egypte

Het doel  van Bezness Alert  is preventie, opvang, hulpverlening en
doorverwijzing  van  Bezness slachtoffers naar ervaren deskundigen.

 

Doorverwijzing naar betrouwbare deskundige juristen in Egypte is
echter tot nu toe niet mogelijk. Bezness Alert kan hier geen
verantwoording voor dragen. Wel onderschrijft Bezness Alert  het
belang en de behoefte hiertoe en wil op dit gebied werken aan
verbetering. Daarvoor hebben wij dringend Uw hulp nodig.

 

Om bij locale overheidsinstanties deze behoefte en dit gemis onder de
aandacht te brengen vragen wij U Uw ervaringen op dit gebied op papier
te zetten en dit naar ons toe te sturen. Op deze manier kunnen we
misschien misstanden in kaart brengen in de hoop dat deze een positief
resultaat gaan opleveren.

 

Help ons aub en zend uw ervaringen naar onze site. We zien ze graag
tegemoet en zullen ze met de nodige  privacy behandelen.

 

 

Het team van Bezness Alert

 

 

 


2 Responses to Betrouwbare juristen in Egypte

 • mick verhoogen says:

  heb 9 jaar ervaring met habibi drama’s en heb in mijn functie als manager in een grote hotelgroep heel wat gebroken harten moeten lijmen. heb vooral animatrices gewaarschuwd, maar ‘tja…. hun habibi was kopt en die zjn anders….de moslims dat zijn de deugenieten (ha ha).
  een ander probleem in Hurghada en elders lijkt het toyboy fenomeen te zijn waarover heel wat gepalaverd werd op het El Gouna forum. precies of elke alleenstaande middelbare Europese madam nood heeft aan een Egyptische habibi tussen de lakens. Neen, dank u wel ik kies voor zelfrespect.

 • Inge says:

  Het toyboy fenomeen is iets anders als Bezness. Sommige van de “sextoeristen” worden uiteindelijk wel slachtoffer maar het uitgaanspunt is heel anders. Maar eigenlijk moest dit topic gaan over onbetrouwbare juristen.
  Toen wij onze horeca gelegenheid hadden aangekocht namen we een advocaat uit Cairo in de armen om de alcohol vergunning te regelen. Het zou 20.000 EL gaan kosten, erg duur maar een alcohol vergunning is erg moeilijk te bemachtigen. Het zou ondeveer 4 maanden duren voordat hij het rond zou krijgen. Elke maand kwam hij op en neer gevlogen uit Cairo, bleef dan een a twee nachten slapen en zagen we hem met een hele papierwinkel naar de cityhall vertrekken, en elke maand kregen we te horen:”nog een paar stempels” en het is rond. We hadden de helft vooruit betaald daar de onkosten van het reizen etc wel al betaald moesten worden. Na 5 maanden was er echter nog steeds geen vergunning. Wel hadden we veel aanpassingen moeten doen in de coffeeshop omdat elke maand een regel erbij kwam waar we aan moesten voldoen. ook dit liep behoorlijk in de papieren, en ook de advocaat moest nog wat meer geld hebben daar de onkosten meer waren als hij had gedacht. Natuurlijk baal je hiervan maar je bent al zover dat stoppen geen optie meer is, we moesten de vergunning hebben om onze plannen te kunnen verwezelijken.
  Toen de laatste controle/ stempel gehaald verkregen moest worden kregen we van hem te horen: sorry, de locatie waar jullie de coffeeshop is blijkt niet geschikt voor een alcohol vergunning. Dit werd ons telefonisch megedeeld, al het geld wat we inmiddels al betaald hadden waren we kwijt, de advocaat hebben we nooit meer kunnen bereiken.

Leave a Reply

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

September 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Slideshow