Als het mis gaat in Egypte.

Ingezonden bericht door: Dree in Hurghada

 

Valkuilen en voetangels

 

Wist je dat:

 

Als het mis gaat

 

Er hier geen blijf van mijn lijf huizen zijn, de politie veelal niks kan doen/doet, de ambassade ook niet veel kan, omdat hier de Egyptische wetten gelden, een Egyptenaar zijn vrouw mag slaan, je opgesloten kunt worden (allemaal onder het mom van ‘het is goed voor je’) en de familie ook vaak meespeelt in het hele gebeuren.

 

Een man zal in eerste instantie zijn moeder en familie liefhebben en naar de zin maken, daarna kom jij.

 

Wist je dat:

 

Er vrouwen worden vermoord, ja, ook Westerse vanwege  ‘eerwraak’ .

Er ook Nederlandse vrouwen vermoord, resp. ‘eerwraak’ ‘verdwenen’ of  ‘hebben zelfmoord gepleegd’.

 

Je man je kan opsluiten en volledig kan isoleren van de buitenwereld?

Geen internet,  geen telefoon, wat dan ook?

 

 

 

9 Responses to Als het mis gaat in Egypte.

 • Metwaly says:

  Het is helemaal niet gerechtvaardigd in Egypte dat een man zijn vrouw mag slaan. Het gebeurt wel maar dat gebeurt in Europa net zo goed.

  Ik heb geluk, ken mijn man al jaren en heeft nooit soort gelijke dingen gedaan. Ken gelukkig ook niemand waarbij dit gebeurt is.

  • Said farag says:

   hello ladys and girls
   i am Egyptian i marriedc from holland and i am hunest for my married and my love to her and every contry have pepole bad and pepole good not every one in egypt bad like what i read in bleck lest some very bad pepole in hurghada and sharm do this and some womans and girls come to hurghada and sharm like have good time with some boys ther i need to tell to the womand and girls when you come to hurghada and sharm you can think good befor you know some one not gust for sex you can think for real love and Egypting pepole not all bad
   said farag

 • Inge says:

  een simpele rekensom levert alleen voor Egypte, alleen voor de Nederlandse slachtoffers, voor een jaar een bedrag ( uitgaande van 10.000 per persoon, de werkelijkheid is vaak hoger ) 430.000 euro…x de engelse slachtoffers x de belgische slachtoffers, is een bedrag van 1.290.000 Euro, daar kun je een hoop mee doen in Egypte : Bezness is big Business

 • Said farag says:

  hello every body in this site why every one write about egyptian very bad every wear you have good pepole and bad pepole i need to teel about every woman write somthing bad in this site not think why she was know this pepole in Hurghada and sharm why old woman have yong boy she not look to her age and he is age i think she look just for somthing eals i need to tell my name said Mohamed farag i live in Giza Egypt and my wife she is name Dineke Wilkens from Assen and she is always open many site like this and she read many about Egyptian and she was befor not doubt about me but when she read this site she is now doubt about me and i not look for her money many time she need to give me money and i not eccapt i am very good man for hunest and for my love to my wife Dineke Wilkens but befor some dayes we have many problem btwen us and make our not belive and trust each other . i hope me and my wife Dineke we become agian like befor belive and trust each other and i need to tell every woman have somthing with Egyptian she can think whay she was give him money i think any woman or girs know any one in hurghad and sharm just know for sex not for real love for some feeling for some month and after she funed other one and he funed other woman but pls not write somthing not real every woman she can think why she know this pepole in hurghada and Sharm befor she write somthing .
  thanks for every one in this site and i am in real love with my wife Dineke tell now and i not like some day she reading somthing not true and we break our love.
  Said Farag

 • Sandra Begijn says:

  This site is not saying that every egyptian man is bad…Why she do not trust you anymore????There must be a good reason for this,do not blame this site..All the stories here are true stories what happened in Egypt and it is very good there is a site like this warning women..It is not only about old women with younger boys,there is also estate fraude..And sure there is never a reason to steal money from women.Always in a relation you have to be careful,sure in Egypt.Some women come to hurghada for sex,but not all..LIke you said there are good and bad people everywhere…

  • Said farag says:

   hello sandra Begijn
   thank youfor you world and i understand ou good but reall you don’t knw ow much i a unest for lovemy wife and i was tod my wie how i he boys inhurhada an sharm very bad i amEgypian but not like this pleac really and i not trust this pepole ther in this pleace and i not ikethe way for this peole this pepole can hur many woans reall i nt like ths wy and befor i marry my wife i was hunest with her about everything about the ppole in Egypt aboutmy selfe if any one he love real love he becom hunet with he is wife the married with out hunest and trust this mean not real married but every wear you have bad and good pepole and i understan thewoman write about cuz this pepole hurt many but you can see too manyhunest pepole in egypt thnk you again
   Said

 • Mariposa says:

  Uitleggen kunnen ze goed hé, trust and love and all that kind of things, heb niets anders gehoord van mijn Egyptische ex. De mooiste woorden. Maar heb wel bijna mijn leven kunnen bekopen… Conclusie: de mooie woordjes = de valstrik.

 • Khaled Aziz says:

  Kom op nu, het is gewoon een individuele verhalen, meestal van vrouwen die 50+ hanging around met n kid van 22 jaar,denk ff aan de eerste ontmoeting, “ohh lekker ding, zou hij mij wil? kom op is toch n vakantie.. ff rommelen ” maar guess what de domme jongen die kan nauwelijks lezen of schrijven is slimmer. het is een stilte deal afgesloten tussen jullie 2. jeugd en kracht inruilen voor wat … tell me? maar jij wordt verslaafd aan de jonge. don’t cry you start first, you tried first to use him.

 • Inge says:

  Its so strange that a lot of people say that bezness alert generalizes and say that all Egyptian men are bad…I cant read that anywhere! The same people say that its all about older women with young boys…Who is generalizing….
  No not all men are bad and yes you have good and people everywhere,but when it gous wrong, you really have a problem!
  Do any of you know a foreigner in Egypt who won a lawsuit and got his / her propertie back or there money? Yes also in Europe you can loose a lawsuit but the change in Egypt is 95% higher, thats where this site is all about: warning in case its gous wrong!!
  So lets agree that in all countries you have good and bad people and in all the world you have good and bad relationships but the danger in some countries, in case it gous wrong, are much much higher as in Europe.

Leave a Reply

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

September 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Slideshow