Na 10 jaar al deze ellende voor een paspoort.

 
Received message:
 

Hallo allemaal , ik zit met verbazing de verhalen te lezen nee , voor mij nooit geen Egyptenaar meer . Ik zal proberen mijn verhaal te vertellen al valt me dit nog erg zwaar.
 
In 2004 heb ik Ayman leren kennen in Sharm tijdens de vriendschap die we hadden tot 2006 heeft hij mij nooit om geld gevraagd dat leek me een goed teken en toen hij mij ten huwelijk vroeg en ik zei een orfi huwelijk ? werd hij boos tuurlijk niet antwoordde hij zo gezegd zo gedaan met zijn hele familie zijn we dan ook getrouwd in Alexandrië met een huwelijkscontract met mijn voorwaarden waar hij mee akkoord ging.
 
 
Oktober 2007 kwam hij naar Nederland en ons leven samen begon . Een baan vinden was lastig maar lukte hem , heimwee had hij zeker maar door veel te skypen met zijn familie leek het wel goed te gaan Zo ging ons leven samen door , een rustig leven met een makkelijke sociale man die mij als een koningin behandelde , door tot januari 2015 , de maand waarin Ayman zijn paspoort kreeg, het had ons 10 jaar gekost om het geld ervoor te sparen doordat we elke maand 300 euro stuurden naar zijn familie maar goed hij had zijn paspoort nu dan toch .
 
In juni 2015 was hij op familie bezoek en in augustus kwam ik naar Sharm om samen met hem ons 10 jaar huwelijk te vieren dat was een super week hierna ging ik terug naar Nederland en hij zou 10 september volgen maar , Nadat ik twee dagen thuis was , kreeg ik een whatsapp berichtje van hem dat hij in de maand voordat ik naar Sharm kwam getrouwd was met een Egyptische uit zijn woonplaats Alexandrië . Achteraf ben ik erachter gekomen via sociale media geschiedenis ( die hij vergeten was te wissen ) dat hij gewoon een dubbelleven had geleden en eigenlijk al sinds 2012 op zoek was naar een “Egyptische “bruid en sinds september 2014 er een gevonden had en met haar bezig was , maar ze toen nog getrouwd was en pas in januari 2015 beschikbaar was voor een huwelijk .
 
Zelf ben ik nog in shock en kan het gewoon niet geloven Ik heb hem nog een keer gesproken , zijn stem is het zelfde maar hetgeen hij zegt is vreemd voor mij Hij zegt dat hij terug moest komen naar Egypte van zijn vader en daar trouwen en kinderen krijgen maar ik geloof er niets van . 
 
Wat ik wel weet is dat ik verder moet maar weet na 10 jaar even niet hoe en al deze ellende om een paspoort ?   

 
 

4 Responses to Na 10 jaar al deze ellende voor een paspoort.

 • Alexandra -Holland says:

  Graag zou ik nog iets toe willen voegen

  Sinds 2 dagen geleden ben ik erachter gekomen dat Ayman getrouwd is in november 2013 met een Egyptische uit Cairo .
  Ik ben er lichamelijk en geestelijk ziek van en loop dan ook nu bij een psycholoog om weer grip op mijn leven te krijgen .
  Ik vraag me echt af met wie ik toch geleefd heb ?
  Volgens zijn nichtje is dit grotendeels het profiel van de Arabische man die naar het westen gaat en de vrouwen aldaar accepteren dit . Zou het echt ? de gedachte alleen al

  Groetjes Alexandra

 • Alexandra -Holland says:

  Hij is dus getrouwd in 2006 met mij
  2013 met een Egyptische uit cairo
  2015 met een Egyptische uit alexandrie

  Zou je dit alsjeblief er tussen willen voegen

  dankjewel !

 • Catharina says:

  Ze mogen meer vrouwen hebben. Mijn ex waarvan ik dacht dat hij heel romantisch lief en loyaal en modern was leeft nu samen met zijn slowaakse vriendin uit nederland in egypte. Ze hebben mij bedonderd en opgelicht voor een bedrag van 56.200 euro. Ze hebben me misleid dat ze uit elkaar gingen en hij mij en onze dochter terug wou. We hebben dus ook sex gehad. Hij is echtee nog steeds met die vrouw. Inmiddels is hij ook getrouwd geweest met een egyptische die weer van hem gescheiden is omdat hij slecht was. Hij wil nu weer met mij starten maar heeft het ook over andere vrouwen. Wees niet jaloers op die andere vrouwen van hem ze worden allemaal misbruikt. Ook de Egyptische misschien voor de bruiloftcadeaus. Mijn ex zei namelijk als we zouden trouwen dat we veel goud etc zouden krijgen. Ik zou het leuk vinden om contact met je te krijgen. Mijn e mail is tinie.zomerdijk@live.nl. Ook zijn reacties van anderen welkom. En aangezien politie en justitie hier nog steeds zegt ‘ je was dom, eigen schuld’ is er geen petitie voor een wetsverandering of kunnen we die niet starten ? Want het is oplichting en niet de schuld van de domme maar van de slechte. Ook ervaringen van anderen met politie zijn welkom

 • Catharina says:

  Alexandra volgens mij zit je niet meer op Bezness Allert maar voor eventuele anderen …. vergeet niet dat je die €300,00 die je naar Egypte stuurde daar veel meer waard is als hier. Misschien is het niet eens naar familie gegaan maar heeft hij dat bedrag opzij gelegd om daar te trouwen, een huis te kopen of een auto. 10 jaar lang €300,00 reken maar uit. €36,000 na 10 jaar. En neem dan nog even in ogenschouw dat €36,000 daar meer waard is als hier. Reken voor het gemak even het dubbele. Trek je haren maar uit je hoofd. Ik neem aan dat hij dat kon sturen omdat jij krapper leefde. Egyptenaren zijn niet meer als stiekeme prostituees. Op Fb zag ik dat een fb vriend ook een blanke vriendin had ze hadden allerlei plannen. Ik heb haar gewaarschuwd maar ze bedankte me en ging er gewoon mee door. Helaas moeten we allemaal door ervaring wijzer worden.

Leave a Reply

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

August 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Slideshow