Daily Archives: April 22, 2012

Dagboeknotities

Ingezonden bericht:                                                                                                

 

 

Beste mensen van Bezness Alert.

 

Ik heb jullie een mail gestuurd dat ik ook slachtoffer ben geworden van Bezness. Graag wil ik jullie het nawoord mailen van mijn dagboek, misschien kan dit ook andere slachtoffers helpen. Ik heb mijn dagboek ook aan familie en vrienden laten lezen.

 

===============================================================

 

Zelfs nadat ik O… een jaar niet had gezien, kon ik hem niet uit mijn gedachten krijgen. Elke dag speelde er een film door mijn hoofd. Door alles op te schrijven en het daarna door te lezen kon ik alles beter overzien. Het schrijven van dit dagboek is daarom voor mij DE therapie geweest om van O… los te komen.

 

 

Ik had schuld en schaamte gevoelens, ook mijn zelfvertrouwen had een diepte punt bereikt.

Als ik mijn verhaal doorlees begrijp ik niet waarom ik telkens weer naar hem terug ging.

Maar er wordt wel gezegd, afwezigheid maakt het verlangen sterker.

Was het een hunkering naar liefde, het weer begeerd worden door een man nadat ik zo lang alleen was geweest? Ik weet het echt niet.

 

Sommigen van jullie zullen het niet begrijpen, hoe kan dat ook als ik mezelf niet eens begrijp.

Wel weet ik nu dat ik mij niet hoef te schamen of schuldig moet voelen, de enige die dit moet doen is O…. Wat ik mezelf wel kwalijk neem is mijn naïviteit, maar dat zij zo. Wel weet ik dat O… mij tot in het diepst van mijn ziel gekwetst heeft.

 

Ook vraag ik mij nog steeds af wie hier van af wisten. M…, zijn broer ,zijn vrienden die ik ontmoet heb, hier zal ik wel nooit achter komen. Toch heeft dit verhaal ook positieve kanten.

Ik weet nu dat ik nog intens kan liefhebben.

Ook ben ik trots op mijn kinderen, door mij te steunen weet ik dat zij onvoorwaardelijk van mij houden. Ongetwijfeld hebben zij zich weleens achter de oren gekrabd en gedacht, “waar is moeder mee bezig”? Dan mijn vrienden waar ik altijd terecht kon om te praten. En dan mijn lieve vriendinnen die mij aan hoorden maar nooit oordeelden.

 

Ik denk dat niet het beëindigen van onze relatie de meeste pijn heeft veroorzaakt, maar het bedrogen worden door de man die zei van mij te houden en zich altijd zeer religieus voordeed.

 

Gelukkig ben ik veerkrachtig genoeg om ook uit dit dal te klauteren en ik merk dat mijn eigen IK weer terugkomt. Aangezien ik door wil gaan met mijn eigen leven maar dat niet kan door boos te blijven, probeer ik O… te vergeven. Dit kan niet van het ene op het andere moment, maar de eerste aanzet is er door het schrijven van mijn dagboek.

Ik heb O… wel eens gezegd: “liefde en haat zijn de 2 hevigste gevoelens die een mens kan hebben, en die gevoelens liggen heel dicht bij elkaar”.

 

Haten kan ik hem niet.

 

 

 

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

April 2012
M T W T F S S
« Mar   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Slideshow