Daily Archives: July 15, 2011

Bezness fraude

 

INGEZONDEN BERICHT OVER ONROEREND GOED FRAUDE IN EGYPTE.

 

Graag wil ik de andere vorm van Bezness onder de aandacht brengen.

De vorm van vrouwen en of mannen die door liefdes fraudeurs gedupeerd worden is niet de enige vorm welke gehanteerd word door de Beznesser.

Bezness kent vele gezichten!

Veel mensen die onroerend goed kopen in bijvoorbeeld Egypte blijken in een later stadium niet de rechtmatige eigenaar te zijn of niet de enige eigenaar van het aangekochte of er blijkt op een stuk aangekocht land niet gebouwd te mogen worden omdat het landbouw grond is.

Ook zijn vaak de bedragen die hiermee gemoeid zijn velen malen hoger als de werkelijk waarde. De wetten in Egypte zijn erg moeilijk en totaal niet te vergelijken met die uit onze Westerse wereld. Hier word door de Beznessers dankbaar gebruik gemaakt en goed aan verdiend.

Iedereen weet dat je niets moet ondertekenen wat niet vertaald is, ook weet iedereen dat je een betrouwbare advocaat in handen moet nemen om een aankoop te doen, maar helaas zijn deze twee wetenschappen niet voldoende om je te behoeden voor de Bezness. Wat het allemaal nog moeilijker maakt is dat je bij ontdekking van deze onroerend goed fraude vaak geen enkel verhaal kunt maken omdat de papieren vaak zo opgemaakt zijn dat de Beznesser vrij uit gaat en jij je geld en eigendom kwijt bent.

 

Ook wij zijn de dupe geworden van deze vorm van Bezness, dit terwijl we (dachten) ons goed voorbereid te hebben en echt niet in de valkuilen zouden vallen die bij ons voor de aankoop bekend waren. Helaas door een slimme manier van opmaak van de papieren bleken wij wel de eigenaar te zijn van het gebouw maar niet van het land, dan kun je het dus wel vergeten; de eigenaar van het land blijkt de eigenaar te zijn van het gebouw wat er op staat. Gelukkig hebben we, na lang heel lang, procederen en met hulp van een goede advocaat (een van de weinige) ons bezit veilig kunnen stellen. Of we daar gelukkiger van zijn geworden, ja en nee. Ja, we zijn rechtmatige eigenaar van ons bezit maar kunnen onmogelijk hiervan genieten. Pesterijen door de ex-eigenaar met hulp van de omwonende maakt het ons onmogelijk om er nog met een veilig/prettig gevoel te verblijven. De verkoop van het geheel word gedwarsboomd omdat iedereen op de hoogte is van de moeilijkheden die er rondom ons gebouw afgespeeld hebben. Niemand wil in een vijandige omgeving wonen en er is alom bekend dat de ex-eigenaren alles zullen doen om ons gebouw terug in handen te krijgen. Dus ja we zijn 100% eigenaar na 5 jaar vechten maar zitten nu met een bezit waar we niets mee kunnen. Natuurlijk is dit ook de bedoeling van de Beznesser; als hij maar lang genoeg blijft pesten zullen we wel opgeven. Nu zijn wij wel een van de weinige die het “geluk” hebben om ons bezit veilig te stellen, maar velen hebben niet dit geluk en raken hun huis, land of appartement en veel geld kwijt.

 

Bij deze vorm van Bezness gaat het dus niet om huwelijks fraudeurs maar om onroerend goed fraudeurs en de financiële en soms ook de emotionele schade is vaak net zo groot als de vorm welke Noor heeft beschreven in haar boek en zeker op deze site aan de orde moet komen.

 

 

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Video trailer Kus kus Bezness

July 2011
M T W T F S S
    Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Slideshow